miércoles, 6 de febrero de 2013

trista españa

pais trist molt trist el que vivim en que un gran nombre de gent no pot viure de forma digne i honesta i ha de patir i patir cada dia per poder tirar endebant la seva familia i la seva propia vida de forma exagerada,

un pais que no premia l' esforç, es premia l' especular, l' enxufisme i l' aprofitar-se de l ' altre, es premia que la gent sigui vaga i irresponsable, 

l' economia va malament molt malament per que ens hem carregat l' essencia de l' economia que es la classe mitja, la classe mitja esta fustigada amb impostos de l' estat i fustigada amb hipoteques i embargaments, com pot funcionar un pais on s' ha liquidat la classe mitja? com pot funcionar una economia si la classe mitjana esta ofegada amb el pagament de les hipoteques i dels impostos? 

a on son tots aquells experts que hans portat a aquesta situació?

per que l' estat cobra tants impostos a les classes populars? algu s' ha fixat en el que paga d' impostos que paga una caixera de supermercat? o un autonom? pagan aproxidament o mes el 50 per cent del que generen, a on van tots aquests diners? 

per que el sector public no té prous diners amb tot el que arribem a pagar? exces de politics i carrecs publics, gestio pessima de la classe politica dels recursos publics,  poques hores de treball i poca eficiencia dels treballadors publics a quin ritme de treball i eficiencia te el sector public? , corrupcio de la inversió pública amb l' empresa privada. 

Es possible que un pais funcioni amb la gent que tenim a Espanya? quina es la qualitat moral dels espanyols? 


No hay comentarios: